Eiken traprenovatie

Wie een traprenovatie wenst uit te voeren, gaat zich best vooraf informeren over de mogelijkheden en prijzen. Hier leest u wat een eiken traprenovatie inhoudt.

Een trap naar uw wens en smaak

Als klant bepaalt u zelf hoe uw trap er zal uitzien. Alle trappen zijn geschikt voor renovatie of u nu klassiek of modern wilt of zelf de kleur en afwerking wilt bepalen.

Een eiken traprenovatie

Eiken hout is een van de meest veelzijdige harde houtsoorten. Eik is duurzaam, straalt zijn kwaliteit uit is gemakkelijk te bewerken. Eik is niet enkel klassiek, het brede inkleurpalet kan ook een moderne look geven aan uw eiken traprenovatie.

Eiken traprenovatie

Zelf bouwpakketten

Eiken traprenovatie sets zijn voor de handige klusser beschikbaar. Hierbij hebt u recht op uitgebreid advies. Bij het zelf plaatsen van een trap kunt u de kosten drukken. Bespreek of het materiaal thuis leverbaar is. Mijn vriend Tim huurde deze klussers in om zijn trap te komen plaatsen: goedkoop pakket én betaalbare professionals: een gouden mix!

Een vakman aanstellen

Wanneer u zelf de klus niet wilt klaren, doe dan beroep op een schrijnwerker of speciaalzaak. Deze mensen zijn vaklui en werken snel en nauwkeurig. Daar een trap dagelijks gebruikt wordt, zullen deze mensen vaak in één dag klaar zijn met uw eiken traprenovatie.

Wij wensen u alvast veel succes met de opfrisbeurt van uw trap.