Traprenovatie Limburg

Traprenovatie Limburg, dat loopt goed.

De trap. Een van de meest belopen onderdelen in de woning en daardoor ook het meest onderhevig aan slijtage. Het resultaat: beschadigingen met gevaar voor letsel en een onverzorgd aanzicht in de ruimte waar de meeste bezoekers binnenkomen.

Traprenovatie Limburg heeft de oplossing.

Zonder hak-, breek- of sloopwerk worden de bestaande treden voorzien van een nieuwe toplaag, een zogenaamde overzettrede. U kunt kiezen uit twee soorten overzettreden, massief of samengesteld. Voor beide soorten is een breed assortiment aan kleuren en houtsoorten voorhanden. Zo kunt u uw oude trap in nieuwstaat herstellen of een geheel nieuwe uitstraling geven.

traprenovatie limburg

Veiligheid staat bij Traprenovatie Limburg hoog in het vaandel.

Daarom zijn alle overzettreden van Traprenovatie Limburg voorzien van een antislipstrip. Hierdoor is veilig gebruik van de trap gegarandeerd. Maar veiligheid gaat verder. Daarom heeft Traprenovatie Limburg een door TNO gecertificeerd systeem ontwikkeld dat voldoet aan de geldende normen voor brandveiligheid.

Alle overzettreden van Traprenovatie Limburg zijn slijtvast en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.

Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van kwalitatief hoogwaardige, milieuvriendelijke en duurzame materialen (meer over duurzaam wonen hier!). U kiest voor een eerlijk product. Traprenovatie Limburg, een nieuwe trap voor een fractie van de prijs.